Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Ярошенко, Наталья | |
dc.date.accessioned | 2020-04-09T08:32:02Z | |
dc.date.available | 2020-04-09T08:32:02Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя О. В., Ярошенко Н. Ю. Кондитерські вироби функціонального призначення з використанням порошків хурми //Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. – 2013. – №. 2. – С. 358-362. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2188 | |
dc.description.abstract | Наведено дослідження щодо використання порошків з хурми у виробництві борошняних кондитерських виробів. Попередні проробки підтвердили доцільність заміни частини борошна на порошок з хурми, що дозволить знизити енергетичну цінність і збільшити біологічну цінність розроблених виробів. Приведены исследования по использованию порошков из хурмы в производстве мучных кондитерских изделий. Предварительные проработки подтвердили целесообразность замены части муки на порошок из хурмы, что позволит снизить энергетическую ценность и увеличить биологическую ценность разработанных изделий. | ru |
dc.description.abstract | Presents research on the use of powders of persimmon in the production of confectionery. Preliminary study confirmed the expediency of replacing part of the flour on the powder from persimmon, that will enable to reduce the energy value and increase the biological value of the developed products. | en |
dc.publisher | Чернівецький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету | ru |
dc.subject | порошки хурми | |
dc.subject | борошняні кондитерські вироби | |
dc.subject | функціональне харчування | |
dc.subject | напівфабрикат | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Кондитерські вироби функціонального призначення з використанням порошків хурми | ru |
dc.type | Article | ru |