00 DSpace/Manakin Repository

Кондитерські вироби функціонального призначення з використанням порошків хурми

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Ярошенко, Наталья
dc.date.accessioned 2020-04-09T08:32:02Z
dc.date.available 2020-04-09T08:32:02Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.citation Дзюндзя О. В., Ярошенко Н. Ю. Кондитерські вироби функціонального призначення з використанням порошків хурми //Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. – 2013. – №. 2. – С. 358-362. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2188
dc.description.abstract Наведено дослідження щодо використання порошків з хурми у виробництві борошняних кондитерських виробів. Попередні проробки підтвердили доцільність заміни частини борошна на порошок з хурми, що дозволить знизити енергетичну цінність і збільшити біологічну цінність розроблених виробів. Приведены исследования по использованию порошков из хурмы в производстве мучных кондитерских изделий. Предварительные проработки подтвердили целесообразность замены части муки на порошок из хурмы, что позволит снизить энергетическую ценность и увеличить биологическую ценность разработанных изделий. ru
dc.description.abstract Presents research on the use of powders of persimmon in the production of confectionery. Preliminary study confirmed the expediency of replacing part of the flour on the powder from persimmon, that will enable to reduce the energy value and increase the biological value of the developed products. en
dc.publisher Чернівецький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету ru
dc.subject порошки хурми
dc.subject борошняні кондитерські вироби
dc.subject функціональне харчування
dc.subject напівфабрикат ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Кондитерські вироби функціонального призначення з використанням порошків хурми ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу