dc.contributor.author |
Грановська, В. Г. |
|
dc.contributor.author |
Стукан, Т. М. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-07T18:16:32Z |
|
dc.date.available |
2020-04-07T18:16:32Z |
|
dc.date.issued |
2018-03 |
|
dc.identifier.citation |
Грановська, В. Г., Стукан, Т. М. Інноваційна складова забезпечення конкурентоспроможності аграрних підприємств. Глобальні та національні проблеми економіки. Миколаїв, 2018. Вип. 22. С. 328-333 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2092 |
|
dc.description.abstract |
У статті проаналізований сучасний інновацій розвиток
агарних підприємств як один із головних факторів забезпечення
конкурентоспроможності. Розглянуті нові інноваційні форми
техніко-технологічного оновлення виробництва. Розкрито
основні чинники, які перешкоджають повноцінному розвитку
інноваційної діяльності вітчизняних підприємств. Приведений
аналіз фінансування інноваційних досліджень і розробок за
видами робіт і секторами науки. Визначені складники інноваційної
моделі конкурентоспроможного розвитку аграрних підприємств. |
ru |
dc.publisher |
Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського |
ru |
dc.subject |
агроінновації |
|
dc.subject |
інноваційна модель |
|
dc.subject |
інноваційний продукт |
|
dc.subject |
економічне зростання |
|
dc.subject |
інноваційний розвиток |
ru |
dc.subject |
Кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу |
ru |
dc.title |
Інноваційна складова забезпечення конкурентоспроможності аграрних підприємств |
ru |
dc.type |
Article |
ru |