Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Грановська, В. Г. | |
dc.contributor.author | Стукан, Т. М. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-07T18:16:32Z | |
dc.date.available | 2020-04-07T18:16:32Z | |
dc.date.issued | 2018-03 | |
dc.identifier.citation | Грановська, В. Г., Стукан, Т. М. Інноваційна складова забезпечення конкурентоспроможності аграрних підприємств. Глобальні та національні проблеми економіки. Миколаїв, 2018. Вип. 22. С. 328-333 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2092 | |
dc.description.abstract | У статті проаналізований сучасний інновацій розвиток агарних підприємств як один із головних факторів забезпечення конкурентоспроможності. Розглянуті нові інноваційні форми техніко-технологічного оновлення виробництва. Розкрито основні чинники, які перешкоджають повноцінному розвитку інноваційної діяльності вітчизняних підприємств. Приведений аналіз фінансування інноваційних досліджень і розробок за видами робіт і секторами науки. Визначені складники інноваційної моделі конкурентоспроможного розвитку аграрних підприємств. | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського | ru |
dc.subject | агроінновації | |
dc.subject | інноваційна модель | |
dc.subject | інноваційний продукт | |
dc.subject | економічне зростання | |
dc.subject | інноваційний розвиток | ru |
dc.subject | Кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу | ru |
dc.title | Інноваційна складова забезпечення конкурентоспроможності аграрних підприємств | ru |
dc.type | Article | ru |