dc.contributor.author |
Кацемір, Яна Віталіївна |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-06T15:51:42Z |
|
dc.date.available |
2020-04-06T15:51:42Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Кацемір Я. В. Методика оцінювання рівня споживчої привабливості туристичного продукту. Вчені записки Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського. Серія: Економіка і управління. 2020. Том 31 (70). № 1. С. 121–126. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1987 |
|
dc.description.abstract |
Будь-який туристичний продукт являє собою складний і неоднорідний комплекс товарів та послуг. Формування конкурентоспроможних туристичних продуктів і оцінка привабливості існуючих продуктів повинні відбуватися з урахуванням і специфіки всіх вхідних елементів, і значущості кожного елемента для формування привабливості туристичного продукту у цілому. Метою роботи є виявлення туристичних уподобань в оцінці споживачами туристичного продукту, визначення спрямованості змін щодо їх поліпшення. Запропоновано методику визначення споживчих переваг під час фор-
мування структури туристичного продукту; визначення найбільш важливих чинників формування туристичного продукту і розроблення управлінських заходів щодо поліпшення стану цих чинників. Для ранжування споживчих переваг у структурі туристичного продукту пропонується використовувати метод експертних оцінок, в якому рядки відповідають назві пропонованих послуг, а стовпці – оцінкам, виставленим експертами за пропоновані послуги. Сумарна кількість оцінок за стовпцями матриці характеризує ступінь зацікавленості послугами |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Таврійський національний університет ім. В.І. Вернадського |
ru |
dc.subject |
туризм |
ru |
dc.subject |
послуги |
ru |
dc.subject |
привабливість |
ru |
dc.subject |
споживчі переваги |
|
dc.subject |
експертні оцінки |
|
dc.subject |
tourism |
|
dc.subject |
services |
|
dc.subject |
attractiveness |
|
dc.subject |
consumer preferences |
|
dc.subject |
expert opinions |
|
dc.subject |
Кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу |
|
dc.title |
Методика оцінювання рівня споживчої привабливості туристичного продукту |
ru |
dc.type |
Article |
ru |