DSpace Repository

Методика оцінювання рівня споживчої привабливості туристичного продукту

Show simple item record

dc.contributor.author Кацемір, Яна Віталіївна
dc.date.accessioned 2020-04-06T15:51:42Z
dc.date.available 2020-04-06T15:51:42Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Кацемір Я. В. Методика оцінювання рівня споживчої привабливості туристичного продукту. Вчені записки Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського. Серія: Економіка і управління. 2020. Том 31 (70). № 1. С. 121–126. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1987
dc.description.abstract Будь-який туристичний продукт являє собою складний і неоднорідний комплекс товарів та послуг. Формування конкурентоспроможних туристичних продуктів і оцінка привабливості існуючих продуктів повинні відбуватися з урахуванням і специфіки всіх вхідних елементів, і значущості кожного елемента для формування привабливості туристичного продукту у цілому. Метою роботи є виявлення туристичних уподобань в оцінці споживачами туристичного продукту, визначення спрямованості змін щодо їх поліпшення. Запропоновано методику визначення споживчих переваг під час фор- мування структури туристичного продукту; визначення найбільш важливих чинників формування туристичного продукту і розроблення управлінських заходів щодо поліпшення стану цих чинників. Для ранжування споживчих переваг у структурі туристичного продукту пропонується використовувати метод експертних оцінок, в якому рядки відповідають назві пропонованих послуг, а стовпці – оцінкам, виставленим експертами за пропоновані послуги. Сумарна кількість оцінок за стовпцями матриці характеризує ступінь зацікавленості послугами ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Таврійський національний університет ім. В.І. Вернадського ru
dc.subject туризм ru
dc.subject послуги ru
dc.subject привабливість ru
dc.subject споживчі переваги
dc.subject експертні оцінки
dc.subject tourism
dc.subject services
dc.subject attractiveness
dc.subject consumer preferences
dc.subject expert opinions
dc.subject Кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
dc.title Методика оцінювання рівня споживчої привабливості туристичного продукту ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account