Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Кацемір, Яна Віталіївна | |
dc.date.accessioned | 2020-04-06T15:51:42Z | |
dc.date.available | 2020-04-06T15:51:42Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Кацемір Я. В. Методика оцінювання рівня споживчої привабливості туристичного продукту. Вчені записки Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського. Серія: Економіка і управління. 2020. Том 31 (70). № 1. С. 121–126. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1987 | |
dc.description.abstract | Будь-який туристичний продукт являє собою складний і неоднорідний комплекс товарів та послуг. Формування конкурентоспроможних туристичних продуктів і оцінка привабливості існуючих продуктів повинні відбуватися з урахуванням і специфіки всіх вхідних елементів, і значущості кожного елемента для формування привабливості туристичного продукту у цілому. Метою роботи є виявлення туристичних уподобань в оцінці споживачами туристичного продукту, визначення спрямованості змін щодо їх поліпшення. Запропоновано методику визначення споживчих переваг під час фор- мування структури туристичного продукту; визначення найбільш важливих чинників формування туристичного продукту і розроблення управлінських заходів щодо поліпшення стану цих чинників. Для ранжування споживчих переваг у структурі туристичного продукту пропонується використовувати метод експертних оцінок, в якому рядки відповідають назві пропонованих послуг, а стовпці – оцінкам, виставленим експертами за пропоновані послуги. Сумарна кількість оцінок за стовпцями матриці характеризує ступінь зацікавленості послугами | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Таврійський національний університет ім. В.І. Вернадського | ru |
dc.subject | туризм | ru |
dc.subject | послуги | ru |
dc.subject | привабливість | ru |
dc.subject | споживчі переваги | |
dc.subject | експертні оцінки | |
dc.subject | tourism | |
dc.subject | services | |
dc.subject | attractiveness | |
dc.subject | consumer preferences | |
dc.subject | expert opinions | |
dc.subject | Кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу | |
dc.title | Методика оцінювання рівня споживчої привабливості туристичного продукту | ru |
dc.type | Article | ru |