dc.contributor.author |
Кацемір, Яна Віталіївна |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-06T15:24:01Z |
|
dc.date.available |
2020-04-06T15:24:01Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Кацемір Я. В. Формування та забезпечення корисності туристичного продукту через використання оцінки задоволеності споживача. Науковий погляд: економіка та управління, № 3 (65), 2019. С. 144–150. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1985 |
|
dc.description.abstract |
Індустрія туризму зазнає істотних змін, що пов’язані з необхідністю конкурувати з самостійними індивідуальними туристами в частині формування туристичних пакетів. Чим вищий ступінь індивідуалізації, тим складніше конкретний продукт піддається стандартизації. У зв’язку з цим потрібна диференціація турпродукту на конкретні компоненти й управління якістю на основі диференційованого підходу. Сфера послуг передбачає, що кожен продукт оцінюється туристом індивідуально, тому управління якістю суттєво ускладнено. Проте в умовах досить широкої інформованості учасників туристичного ринку про наявні пропозиції з’являється можливість статистичної обробки різних даних і формування універсальних інструментів кількісної та якісної оцінки турпродукту на предмет його відповідності очікуванням споживача |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Університет митної справи та фінансів |
ru |
dc.subject |
туристичний продукт |
ru |
dc.subject |
сфера послуг |
ru |
dc.subject |
споживча привабливість |
ru |
dc.subject |
корисність |
|
dc.subject |
задоволеність споживача |
|
dc.subject |
tourist product |
|
dc.subject |
service sector |
|
dc.subject |
consumer attractiveness |
|
dc.subject |
usefulness |
|
dc.subject |
customer satisfaction |
|
dc.subject |
Кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу |
|
dc.title |
Формування та забезпечення корисності туристичного продукту через використання оцінки задоволеності споживача |
ru |
dc.type |
Article |
ru |