Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Кацемір, Яна Віталіївна | |
dc.date.accessioned | 2020-04-06T15:24:01Z | |
dc.date.available | 2020-04-06T15:24:01Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Кацемір Я. В. Формування та забезпечення корисності туристичного продукту через використання оцінки задоволеності споживача. Науковий погляд: економіка та управління, № 3 (65), 2019. С. 144–150. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1985 | |
dc.description.abstract | Індустрія туризму зазнає істотних змін, що пов’язані з необхідністю конкурувати з самостійними індивідуальними туристами в частині формування туристичних пакетів. Чим вищий ступінь індивідуалізації, тим складніше конкретний продукт піддається стандартизації. У зв’язку з цим потрібна диференціація турпродукту на конкретні компоненти й управління якістю на основі диференційованого підходу. Сфера послуг передбачає, що кожен продукт оцінюється туристом індивідуально, тому управління якістю суттєво ускладнено. Проте в умовах досить широкої інформованості учасників туристичного ринку про наявні пропозиції з’являється можливість статистичної обробки різних даних і формування універсальних інструментів кількісної та якісної оцінки турпродукту на предмет його відповідності очікуванням споживача | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | ru |
dc.subject | туристичний продукт | ru |
dc.subject | сфера послуг | ru |
dc.subject | споживча привабливість | ru |
dc.subject | корисність | |
dc.subject | задоволеність споживача | |
dc.subject | tourist product | |
dc.subject | service sector | |
dc.subject | consumer attractiveness | |
dc.subject | usefulness | |
dc.subject | customer satisfaction | |
dc.subject | Кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу | |
dc.title | Формування та забезпечення корисності туристичного продукту через використання оцінки задоволеності споживача | ru |
dc.type | Article | ru |