Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Фесенко, Г. О. | |
dc.contributor.author | Кирилов, Ю. Є. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-01T22:02:56Z | |
dc.date.available | 2020-04-01T22:02:56Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Фесенко Г.О.Тенденції розвитку ринку круп’яних культур в Україні / Г.О. Фесенко, Ю.Є.Кирилов // Сучасна наука: стан та перспективи розвитку: матер. Всеукраїнської наук.-практ. конф. молодих вчених з нагоди Дня науки, 23 травня 2019 р. – Херсон: Видавничий дім «Гельветика», 2019. –.С.155-160 | ru |
dc.identifier.isbn | 978-966-916-859-7 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1842 | |
dc.description.abstract | Однією із важливих умов досягнення продовольчої безпеки країни є збільшення обсягів виробництва зернової продукції, до складу якої входять і крупи. Вони забезпечують важливу складову харчування населення та майже половину необхідних для життєдіяльності людини добових калорій, містять комплекс корисних для організму органічних речовин і мінералів. На ринку круп’яних культур в Україні відзначаються значні цінові коливання, дисбаланс попиту та пропозиції за окремими видами круп, невідповідність ціни і якості продукції. З огляду на це, дослідження сучасного стану та подальшого розвитку ринку круп’яних культур в Україні є актуальним. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» | ru |
dc.subject | Кафедра публічного управління та адміністрування | ru |
dc.title | Тенденції розвитку ринку круп’яних культур в Україні | ru |
dc.type | Article | ru |