dc.contributor.author |
Фесенко, Г. О. |
|
dc.contributor.author |
Кирилов, Ю. Є. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-01T22:02:56Z |
|
dc.date.available |
2020-04-01T22:02:56Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Фесенко Г.О.Тенденції розвитку ринку круп’яних культур в Україні / Г.О. Фесенко, Ю.Є.Кирилов // Сучасна наука: стан та перспективи розвитку: матер. Всеукраїнської наук.-практ. конф. молодих вчених з нагоди Дня науки, 23 травня 2019 р. – Херсон: Видавничий дім «Гельветика», 2019. –.С.155-160 |
ru |
dc.identifier.isbn |
978-966-916-859-7 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1842 |
|
dc.description.abstract |
Однією із важливих умов досягнення продовольчої безпеки країни є збільшення обсягів виробництва зернової продукції, до складу якої входять і крупи. Вони забезпечують важливу складову харчування населення та майже половину необхідних для життєдіяльності людини добових калорій, містять комплекс корисних для організму органічних речовин і мінералів. На ринку круп’яних культур в Україні відзначаються значні цінові коливання, дисбаланс попиту та пропозиції за окремими видами круп, невідповідність ціни і якості продукції. З огляду на це, дослідження сучасного стану та подальшого розвитку ринку круп’яних культур в Україні є актуальним. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» |
ru |
dc.subject |
Кафедра публічного управління та адміністрування |
ru |
dc.title |
Тенденції розвитку ринку круп’яних культур в Україні |
ru |
dc.type |
Article |
ru |