Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Шкарапата, Я. Є. | |
dc.contributor.author | Кирилов, Ю. Є. | |
dc.contributor.author | Єзіков, В. І. | |
dc.contributor.author | Дзюба, В. П. | |
dc.contributor.author | Іванченко, В. О. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-01T21:43:13Z | |
dc.date.available | 2020-04-01T21:43:13Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Шкарапата Я.Є. Тенденції розвитку і оцінка ефективності застосування мікрохвильових технологій для покращення зберігання сільськогосподарської продукції / Я.Є. Шкарапата, Ю.Є. Кирилов, В.І. Єзіков, В.П. Дзюба, В.О. Іванченко // Сучасна наука: стан та перспективи розвитку: матер. Всеукраїнської наук.-практ. конф. молодих вчених з нагоди Дня науки, 23 травня 2019 р. – Херсон: Видавничий дім «Гельветика», 2019. –.С. 58-61 | ru |
dc.identifier.isbn | 978-966-916-859-7 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1835 | |
dc.description.abstract | Створення нових прогресивних технологій, які б забезпечували більш тривале зберігання цінних харчових властивостей сільськогосподарської продукції, є актуальним і на сьогоднішній день. Саме тому, зусилля всіх заготівельних і переробних організацій направлені на максимальне зниження втрат під час транспортування, зберігання та переробки сільськогосподарської продукції. Постійно вдосконалюється їх матеріально-технічна база, впроваджуються нові технології | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» | ru |
dc.subject | Кафедра публічного управління та адміністрування | ru |
dc.title | Тенденції розвитку і оцінка ефективності застосування мікрохвильових технологій для покращення зберігання сільськогосподарської продукції | ru |
dc.type | Article | ru |