Репозиторий Dspace

Тенденції розвитку і оцінка ефективності застосування мікрохвильових технологій для покращення зберігання сільськогосподарської продукції

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Шкарапата, Я. Є.
dc.contributor.author Кирилов, Ю. Є.
dc.contributor.author Єзіков, В. І.
dc.contributor.author Дзюба, В. П.
dc.contributor.author Іванченко, В. О.
dc.date.accessioned 2020-04-01T21:43:13Z
dc.date.available 2020-04-01T21:43:13Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Шкарапата Я.Є. Тенденції розвитку і оцінка ефективності застосування мікрохвильових технологій для покращення зберігання сільськогосподарської продукції / Я.Є. Шкарапата, Ю.Є. Кирилов, В.І. Єзіков, В.П. Дзюба, В.О. Іванченко // Сучасна наука: стан та перспективи розвитку: матер. Всеукраїнської наук.-практ. конф. молодих вчених з нагоди Дня науки, 23 травня 2019 р. – Херсон: Видавничий дім «Гельветика», 2019. –.С. 58-61 ru
dc.identifier.isbn 978-966-916-859-7
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1835
dc.description.abstract Створення нових прогресивних технологій, які б забезпечували більш тривале зберігання цінних харчових властивостей сільськогосподарської продукції, є актуальним і на сьогоднішній день. Саме тому, зусилля всіх заготівельних і переробних організацій направлені на максимальне зниження втрат під час транспортування, зберігання та переробки сільськогосподарської продукції. Постійно вдосконалюється їх матеріально-технічна база, впроваджуються нові технології ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» ru
dc.subject Кафедра публічного управління та адміністрування ru
dc.title Тенденції розвитку і оцінка ефективності застосування мікрохвильових технологій для покращення зберігання сільськогосподарської продукції ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись