dc.contributor.author |
Шкарапата, Я. Є. |
|
dc.contributor.author |
Кирилов, Ю. Є. |
|
dc.contributor.author |
Єзіков, В. І. |
|
dc.contributor.author |
Дзюба, В. П. |
|
dc.contributor.author |
Іванченко, В. О. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-01T21:43:13Z |
|
dc.date.available |
2020-04-01T21:43:13Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Шкарапата Я.Є. Тенденції розвитку і оцінка ефективності застосування мікрохвильових технологій для покращення зберігання сільськогосподарської продукції / Я.Є. Шкарапата, Ю.Є. Кирилов, В.І. Єзіков, В.П. Дзюба, В.О. Іванченко // Сучасна наука: стан та перспективи розвитку: матер. Всеукраїнської наук.-практ. конф. молодих вчених з нагоди Дня науки, 23 травня 2019 р. – Херсон: Видавничий дім «Гельветика», 2019. –.С. 58-61 |
ru |
dc.identifier.isbn |
978-966-916-859-7 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1835 |
|
dc.description.abstract |
Створення нових прогресивних технологій, які б забезпечували більш тривале зберігання цінних харчових властивостей сільськогосподарської продукції, є актуальним і на сьогоднішній день. Саме тому, зусилля всіх заготівельних і переробних організацій направлені на максимальне зниження втрат під час транспортування, зберігання та переробки сільськогосподарської продукції. Постійно вдосконалюється їх матеріально-технічна база, впроваджуються нові технології |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» |
ru |
dc.subject |
Кафедра публічного управління та адміністрування |
ru |
dc.title |
Тенденції розвитку і оцінка ефективності застосування мікрохвильових технологій для покращення зберігання сільськогосподарської продукції |
ru |
dc.type |
Article |
ru |