dc.contributor.author |
Пелих, В.Г. |
|
dc.contributor.author |
Ушакова, С.В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-30T20:20:42Z |
|
dc.date.available |
2020-03-30T20:20:42Z |
|
dc.date.issued |
2015 |
|
dc.identifier.citation |
Пелих, В. Г., & Ушакова, С. В. (2015). Підвищення продуктивності свиней шляхом поєднаності батьківських пар у двопорідному схрещуванні. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1592 |
|
dc.description.abstract |
Викладено результати оцінки продуктивних якостей свиней та
визначено рівень і ефект поєднаності батьківських пар. Встановлено
найменшу товщину шпику (16,25 мм) і найбільшу площу «м'язового вічка»
(40,33 см) у свиней поєднання ♀П×♂Д. Найбільший ефект поєднаності
був у тварин ♀Д×♂П (152,09 % ). За відгодівельними ознаками та
показниками індексної оцінки виділялися свині генотипу ♀Д×♂П. За
забійними якостями кращими були тварини ♀П×♂Д. |
ru |
dc.publisher |
Вісник аграрної науки Причорномор'я |
ru |
dc.subject |
відгодівельні якості |
ru |
dc.subject |
м'ясні якості |
ru |
dc.subject |
рівень поєднаності |
ru |
dc.subject |
ефект поєднаності |
ru |
dc.subject |
Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї |
ru |
dc.title |
Підвищення продуктивності свиней шляхом поєднаності батьківських пар у двопорідному схрещуванні |
ru |
dc.type |
Article |
ru |