Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Пелих, В.Г. | |
dc.contributor.author | Ушакова, С.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-30T20:20:42Z | |
dc.date.available | 2020-03-30T20:20:42Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.citation | Пелих, В. Г., & Ушакова, С. В. (2015). Підвищення продуктивності свиней шляхом поєднаності батьківських пар у двопорідному схрещуванні. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1592 | |
dc.description.abstract | Викладено результати оцінки продуктивних якостей свиней та визначено рівень і ефект поєднаності батьківських пар. Встановлено найменшу товщину шпику (16,25 мм) і найбільшу площу «м'язового вічка» (40,33 см) у свиней поєднання ♀П×♂Д. Найбільший ефект поєднаності був у тварин ♀Д×♂П (152,09 % ). За відгодівельними ознаками та показниками індексної оцінки виділялися свині генотипу ♀Д×♂П. За забійними якостями кращими були тварини ♀П×♂Д. | ru |
dc.publisher | Вісник аграрної науки Причорномор'я | ru |
dc.subject | відгодівельні якості | ru |
dc.subject | м'ясні якості | ru |
dc.subject | рівень поєднаності | ru |
dc.subject | ефект поєднаності | ru |
dc.subject | Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї | ru |
dc.title | Підвищення продуктивності свиней шляхом поєднаності батьківських пар у двопорідному схрещуванні | ru |
dc.type | Article | ru |