dc.contributor.author |
Левченко, М.В. |
|
dc.contributor.author |
Цігорлаш, Д.В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-30T17:36:13Z |
|
dc.date.available |
2020-03-30T17:36:13Z |
|
dc.date.issued |
2019-12-17 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1584 |
|
dc.description.abstract |
Традиційне сільськогосподарське підприємство одержує ефект від
підготовки до реалізації великої рогатої худоби і свиней, як різницю між ціною
реалізації тварин (в живій масі) і їх собівартості. |
ru |
dc.publisher |
Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету, Херсон: ХДАУ, ВЦ «Колос». |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
Вип.;13 |
|
dc.subject |
Свині |
ru |
dc.subject |
Забій |
ru |
dc.subject |
сучасні підприємства |
ru |
dc.subject |
Експерти |
ru |
dc.subject |
Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї |
ru |
dc.title |
ОЦІНКА ТЕХНОЛОГІЙ ЗАБОЮ СВИНЕЙ В УМОВАХ ПРИВАТНОГО ПІДПРИЄМСТВА «БАГАТОГАЛУЗЕВА ФІРМА » «ТАВРІЯ» ЧАПЛИНСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ |
ru |