Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Левченко, М.В. | |
dc.contributor.author | Цігорлаш, Д.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-30T17:36:13Z | |
dc.date.available | 2020-03-30T17:36:13Z | |
dc.date.issued | 2019-12-17 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1584 | |
dc.description.abstract | Традиційне сільськогосподарське підприємство одержує ефект від підготовки до реалізації великої рогатої худоби і свиней, як різницю між ціною реалізації тварин (в живій масі) і їх собівартості. | ru |
dc.publisher | Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету, Херсон: ХДАУ, ВЦ «Колос». | ru |
dc.relation.ispartofseries | Вип.;13 | |
dc.subject | Свині | ru |
dc.subject | Забій | ru |
dc.subject | сучасні підприємства | ru |
dc.subject | Експерти | ru |
dc.subject | Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї | ru |
dc.title | ОЦІНКА ТЕХНОЛОГІЙ ЗАБОЮ СВИНЕЙ В УМОВАХ ПРИВАТНОГО ПІДПРИЄМСТВА «БАГАТОГАЛУЗЕВА ФІРМА » «ТАВРІЯ» ЧАПЛИНСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ | ru |