dc.contributor.author |
Левченко, М.В. |
|
dc.contributor.author |
Пелих, В.Г. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-30T17:31:04Z |
|
dc.date.available |
2020-03-30T17:31:04Z |
|
dc.date.issued |
2019-12-17 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1583 |
|
dc.description.abstract |
Збільшення виробництва і споживання продуктів
харчування і, в першу чергу, м’яса є вкрай важливим завданням для
сільськогосподарських виробників. Успішне вирішення цього питання можливо
на даних постійної об’єктивної оцінки стану ефективності виробництва м’яса
всіх видів, зокрема свинини.
Однак питання суттєвого збільшення виробництва свинини в Україні та
підвищення її економічної ефективності потребують детального дослідження,
об’єктивної оцінки, наукового обґрунтування та якнайшвидшого впровадження
у виробництво сільськогосподарських підприємств |
ru |
dc.publisher |
Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету, Херсон: ХДАУ, ВЦ «Колос». |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
Вип.;13 |
|
dc.subject |
Свині |
ru |
dc.subject |
галузь тваринництва |
ru |
dc.subject |
економічні умови |
ru |
dc.subject |
ХЕРСОНСЬКА |
ru |
dc.subject |
СТАН ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ |
ru |
dc.subject |
Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї |
ru |
dc.title |
СУЧАСНИЙ СТАН ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ В ХЕРСОНСЬКІЙ ОБЛАСТІ |
ru |