DSpace Repository

СУЧАСНИЙ СТАН ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ В ХЕРСОНСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Show simple item record

dc.contributor.author Левченко, М.В.
dc.contributor.author Пелих, В.Г.
dc.date.accessioned 2020-03-30T17:31:04Z
dc.date.available 2020-03-30T17:31:04Z
dc.date.issued 2019-12-17
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1583
dc.description.abstract Збільшення виробництва і споживання продуктів харчування і, в першу чергу, м’яса є вкрай важливим завданням для сільськогосподарських виробників. Успішне вирішення цього питання можливо на даних постійної об’єктивної оцінки стану ефективності виробництва м’яса всіх видів, зокрема свинини. Однак питання суттєвого збільшення виробництва свинини в Україні та підвищення її економічної ефективності потребують детального дослідження, об’єктивної оцінки, наукового обґрунтування та якнайшвидшого впровадження у виробництво сільськогосподарських підприємств ru
dc.publisher Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету, Херсон: ХДАУ, ВЦ «Колос». ru
dc.relation.ispartofseries Вип.;13
dc.subject Свині ru
dc.subject галузь тваринництва ru
dc.subject економічні умови ru
dc.subject ХЕРСОНСЬКА ru
dc.subject СТАН ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ ru
dc.subject Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї ru
dc.title СУЧАСНИЙ СТАН ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ В ХЕРСОНСЬКІЙ ОБЛАСТІ ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account