Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Левченко, М.В. | |
dc.contributor.author | Пелих, В.Г. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-30T17:31:04Z | |
dc.date.available | 2020-03-30T17:31:04Z | |
dc.date.issued | 2019-12-17 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1583 | |
dc.description.abstract | Збільшення виробництва і споживання продуктів харчування і, в першу чергу, м’яса є вкрай важливим завданням для сільськогосподарських виробників. Успішне вирішення цього питання можливо на даних постійної об’єктивної оцінки стану ефективності виробництва м’яса всіх видів, зокрема свинини. Однак питання суттєвого збільшення виробництва свинини в Україні та підвищення її економічної ефективності потребують детального дослідження, об’єктивної оцінки, наукового обґрунтування та якнайшвидшого впровадження у виробництво сільськогосподарських підприємств | ru |
dc.publisher | Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету, Херсон: ХДАУ, ВЦ «Колос». | ru |
dc.relation.ispartofseries | Вип.;13 | |
dc.subject | Свині | ru |
dc.subject | галузь тваринництва | ru |
dc.subject | економічні умови | ru |
dc.subject | ХЕРСОНСЬКА | ru |
dc.subject | СТАН ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ | ru |
dc.subject | Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї | ru |
dc.title | СУЧАСНИЙ СТАН ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ В ХЕРСОНСЬКІЙ ОБЛАСТІ | ru |