dc.contributor.author |
Левченко, М.В. |
|
dc.contributor.author |
Бєлих, М.В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-30T17:25:08Z |
|
dc.date.available |
2020-03-30T17:25:08Z |
|
dc.date.issued |
2019-12-17 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1582 |
|
dc.description.abstract |
Операції забою та первинної обробки туш
сільськогосподарських тварин є першою ланкою технологічного процесу
переробки тваринницької м’ясної продукції, від правильної організації якої в
значній мірі залежать кількісні та якісні показники сировини та готової
продукції. |
ru |
dc.publisher |
Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету, Херсон: ХДАУ, ВЦ «Колос». |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
Вип.;13 |
|
dc.subject |
Свині |
ru |
dc.subject |
Забій |
ru |
dc.subject |
велика рогата худоба |
ru |
dc.subject |
Свинячі голови |
ru |
dc.subject |
Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї |
ru |
dc.title |
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЗАБОЮ ТА ПЕРВИННОЇ ОБРОБКИ ТУШ СВИНЕЙ В УМОВАХ ФЕРМЕРСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА |
ru |