Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Левченко, М.В. | |
dc.contributor.author | Бєлих, М.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-30T17:25:08Z | |
dc.date.available | 2020-03-30T17:25:08Z | |
dc.date.issued | 2019-12-17 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1582 | |
dc.description.abstract | Операції забою та первинної обробки туш сільськогосподарських тварин є першою ланкою технологічного процесу переробки тваринницької м’ясної продукції, від правильної організації якої в значній мірі залежать кількісні та якісні показники сировини та готової продукції. | ru |
dc.publisher | Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету, Херсон: ХДАУ, ВЦ «Колос». | ru |
dc.relation.ispartofseries | Вип.;13 | |
dc.subject | Свині | ru |
dc.subject | Забій | ru |
dc.subject | велика рогата худоба | ru |
dc.subject | Свинячі голови | ru |
dc.subject | Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї | ru |
dc.title | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЗАБОЮ ТА ПЕРВИННОЇ ОБРОБКИ ТУШ СВИНЕЙ В УМОВАХ ФЕРМЕРСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА | ru |