Репозиторий Dspace

УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЗАБОЮ ТА ПЕРВИННОЇ ОБРОБКИ ТУШ СВИНЕЙ В УМОВАХ ФЕРМЕРСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Левченко, М.В.
dc.contributor.author Бєлих, М.В.
dc.date.accessioned 2020-03-30T17:25:08Z
dc.date.available 2020-03-30T17:25:08Z
dc.date.issued 2019-12-17
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1582
dc.description.abstract Операції забою та первинної обробки туш сільськогосподарських тварин є першою ланкою технологічного процесу переробки тваринницької м’ясної продукції, від правильної організації якої в значній мірі залежать кількісні та якісні показники сировини та готової продукції. ru
dc.publisher Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету, Херсон: ХДАУ, ВЦ «Колос». ru
dc.relation.ispartofseries Вип.;13
dc.subject Свині ru
dc.subject Забій ru
dc.subject велика рогата худоба ru
dc.subject Свинячі голови ru
dc.subject Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї ru
dc.title УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЗАБОЮ ТА ПЕРВИННОЇ ОБРОБКИ ТУШ СВИНЕЙ В УМОВАХ ФЕРМЕРСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись