dc.contributor.author |
Левченко, М.В. |
|
dc.contributor.author |
Демчук, О.В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-30T17:20:17Z |
|
dc.date.available |
2020-03-30T17:20:17Z |
|
dc.date.issued |
2019-12-17 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1581 |
|
dc.description.abstract |
Підвищення ефективності галузі тваринництва
значною мірою обумовлене удосконаленням існуючих та розробкою нових
технологій виробництва продукції. Серед них важливе значення надається
технологічним прийомам виробництва кормових повнораціонних сумішей,
збалансованих за основними поживними речовинами, що відповідають
фізіологічним потребам тварин і забезпечують високу реалізацію генетичного
потенціалу їх продуктивності |
ru |
dc.publisher |
Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету, Херсон: ХДАУ, ВЦ «Колос». |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
Вип.;13 |
|
dc.subject |
ПРИГОТУВАННЯ КОРМІВ |
ru |
dc.subject |
експандований |
ru |
dc.subject |
енергозатрати |
ru |
dc.subject |
Свині |
ru |
dc.subject |
Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї |
ru |
dc.title |
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ КОРМІВ В УМОВАХ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА |
ru |