Репозиторий Dspace

УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ КОРМІВ В УМОВАХ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Левченко, М.В.
dc.contributor.author Демчук, О.В.
dc.date.accessioned 2020-03-30T17:20:17Z
dc.date.available 2020-03-30T17:20:17Z
dc.date.issued 2019-12-17
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1581
dc.description.abstract Підвищення ефективності галузі тваринництва значною мірою обумовлене удосконаленням існуючих та розробкою нових технологій виробництва продукції. Серед них важливе значення надається технологічним прийомам виробництва кормових повнораціонних сумішей, збалансованих за основними поживними речовинами, що відповідають фізіологічним потребам тварин і забезпечують високу реалізацію генетичного потенціалу їх продуктивності ru
dc.publisher Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету, Херсон: ХДАУ, ВЦ «Колос». ru
dc.relation.ispartofseries Вип.;13
dc.subject ПРИГОТУВАННЯ КОРМІВ ru
dc.subject експандований ru
dc.subject енергозатрати ru
dc.subject Свині ru
dc.subject Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї ru
dc.title УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ КОРМІВ В УМОВАХ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись