dc.contributor.author |
Левченко, М.В. |
|
dc.contributor.author |
Левченко, І.С. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-28T15:06:02Z |
|
dc.date.available |
2020-03-28T15:06:02Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1534 |
|
dc.description.abstract |
Ефективне забезпечення якості й безпечності продукції неможливе без застосування
загальних механізмів єдиної системи управління. Найважливішими факторами, які
спонукають до розробки нових харчових продуктів, зокрема ковбасних виробів, виступають
значно посилений економічною кризою дефіцит сировини (м’яса, шпику), і незбалансованість
раціонів харчування населення України. Інноваційні підходи до вирішення проблеми
харчування полягають, перш за все, у створенні продуктів з підвищеною харчовою цінністю |
ru |
dc.publisher |
Збірник матеріалів 73-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю – К.: НУБіП України |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
3-4/04/2019; |
|
dc.subject |
переробка продукції тваринництва |
ru |
dc.subject |
якість продукції тваринництва |
ru |
dc.subject |
інновації |
ru |
dc.subject |
продовольча сировина |
ru |
dc.subject |
Кафедра ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В. П. Коваленка |
ru |
dc.title |
ОПТИМІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС РІЗНОЇ РЕЦЕПТУРИ В УМОВАХ ТОВ "ВП "КАХОВСЬКІ КОВБАСИ" |
ru |