DSpace Repository

ОПТИМІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС РІЗНОЇ РЕЦЕПТУРИ В УМОВАХ ТОВ "ВП "КАХОВСЬКІ КОВБАСИ"

Show simple item record

dc.contributor.author Левченко, М.В.
dc.contributor.author Левченко, І.С.
dc.date.accessioned 2020-03-28T15:06:02Z
dc.date.available 2020-03-28T15:06:02Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1534
dc.description.abstract Ефективне забезпечення якості й безпечності продукції неможливе без застосування загальних механізмів єдиної системи управління. Найважливішими факторами, які спонукають до розробки нових харчових продуктів, зокрема ковбасних виробів, виступають значно посилений економічною кризою дефіцит сировини (м’яса, шпику), і незбалансованість раціонів харчування населення України. Інноваційні підходи до вирішення проблеми харчування полягають, перш за все, у створенні продуктів з підвищеною харчовою цінністю ru
dc.publisher Збірник матеріалів 73-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю – К.: НУБіП України ru
dc.relation.ispartofseries 3-4/04/2019;
dc.subject переробка продукції тваринництва ru
dc.subject якість продукції тваринництва ru
dc.subject інновації ru
dc.subject продовольча сировина ru
dc.subject Кафедра ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В. П. Коваленка ru
dc.title ОПТИМІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС РІЗНОЇ РЕЦЕПТУРИ В УМОВАХ ТОВ "ВП "КАХОВСЬКІ КОВБАСИ" ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account