dc.contributor.author |
Папакіна, Н.С. |
|
dc.contributor.author |
Довмат, Ю.В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-28T13:45:41Z |
|
dc.date.available |
2020-03-28T13:45:41Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Папакіна, Н.С. Методи прижиттєвої оцінки м’ясної продуктивності молодняку овець
/Н. С. Папакіна, Ю.В. Довмат // Науково-інформаційний вісник : зб. інформ. повідомлень, статтей, доповідей і тез наук.-практич. конф. викладачів, аспірантів, магістрів, студентів. – Херсон: ХДАУ, ВЦ "Колос", 2019. - Вип.12: Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва південного регіону України: зб. матеріалів всеукраїнської наук.-практич. інтернет-конференції. – С. 24-29 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1525 |
|
dc.description.abstract |
Висока кореляція між хімічним складом м'яса і відносною масою м'язів дає можливість з певною достовірністю розрахувати вміст жиру і білка в м'ясі, його калорійність, не удаючись до обвалки туші і хімічного аналізу середньої проби м'яса. Встановлено, що чим більше площа поперечного перетину найдовшого
м'яза спини («м'язового вічка»), тим вище вихід м'якоті в туші. Коефіцієнт кореляції між цими показниками рівний 0,62-0,92. |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» |
ru |
dc.subject |
вівчарство |
ru |
dc.subject |
м’ясна продуктивність |
ru |
dc.subject |
категорії вгодованості овець |
ru |
dc.subject |
Кафедра ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В. П. Коваленка |
ru |
dc.title |
Методи прижиттєвої оцінки м’ясної продуктивності молодняку овець |
ru |
dc.type |
Article |
en |