DSpace Repository

Методи прижиттєвої оцінки м’ясної продуктивності молодняку овець

Show simple item record

dc.contributor.author Папакіна, Н.С.
dc.contributor.author Довмат, Ю.В.
dc.date.accessioned 2020-03-28T13:45:41Z
dc.date.available 2020-03-28T13:45:41Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Папакіна, Н.С. Методи прижиттєвої оцінки м’ясної продуктивності молодняку овець /Н. С. Папакіна, Ю.В. Довмат // Науково-інформаційний вісник : зб. інформ. повідомлень, статтей, доповідей і тез наук.-практич. конф. викладачів, аспірантів, магістрів, студентів. – Херсон: ХДАУ, ВЦ "Колос", 2019. - Вип.12: Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва південного регіону України: зб. матеріалів всеукраїнської наук.-практич. інтернет-конференції. – С. 24-29
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1525
dc.description.abstract Висока кореляція між хімічним складом м'яса і відносною масою м'язів дає можливість з певною достовірністю розрахувати вміст жиру і білка в м'ясі, його калорійність, не удаючись до обвалки туші і хімічного аналізу середньої проби м'яса. Встановлено, що чим більше площа поперечного перетину найдовшого м'яза спини («м'язового вічка»), тим вище вихід м'якоті в туші. Коефіцієнт кореляції між цими показниками рівний 0,62-0,92. ru
dc.publisher ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» ru
dc.subject вівчарство ru
dc.subject м’ясна продуктивність ru
dc.subject категорії вгодованості овець ru
dc.subject Кафедра ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В. П. Коваленка ru
dc.title Методи прижиттєвої оцінки м’ясної продуктивності молодняку овець ru
dc.type Article en


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account