Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Папакіна, Н.С. | |
dc.contributor.author | Довмат, Ю.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-28T13:45:41Z | |
dc.date.available | 2020-03-28T13:45:41Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Папакіна, Н.С. Методи прижиттєвої оцінки м’ясної продуктивності молодняку овець /Н. С. Папакіна, Ю.В. Довмат // Науково-інформаційний вісник : зб. інформ. повідомлень, статтей, доповідей і тез наук.-практич. конф. викладачів, аспірантів, магістрів, студентів. – Херсон: ХДАУ, ВЦ "Колос", 2019. - Вип.12: Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва південного регіону України: зб. матеріалів всеукраїнської наук.-практич. інтернет-конференції. – С. 24-29 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1525 | |
dc.description.abstract | Висока кореляція між хімічним складом м'яса і відносною масою м'язів дає можливість з певною достовірністю розрахувати вміст жиру і білка в м'ясі, його калорійність, не удаючись до обвалки туші і хімічного аналізу середньої проби м'яса. Встановлено, що чим більше площа поперечного перетину найдовшого м'яза спини («м'язового вічка»), тим вище вихід м'якоті в туші. Коефіцієнт кореляції між цими показниками рівний 0,62-0,92. | ru |
dc.publisher | ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» | ru |
dc.subject | вівчарство | ru |
dc.subject | м’ясна продуктивність | ru |
dc.subject | категорії вгодованості овець | ru |
dc.subject | Кафедра ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В. П. Коваленка | ru |
dc.title | Методи прижиттєвої оцінки м’ясної продуктивності молодняку овець | ru |
dc.type | Article | en |