Репозиторий Dspace

ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ В УМОВАХ СВИНАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВОРОНЦОВСЬКЕ»

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ушаков, М.О.
dc.contributor.author Панкєєв, С.П.
dc.date.accessioned 2020-03-28T11:01:24Z
dc.date.available 2020-03-28T11:01:24Z
dc.date.issued 2019-11
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1518
dc.description.abstract Технологія виробництва свинини в умовах свинарського підприємства товариства з обмеженою відповідальністю «Воронцовське» характеризується наступним чином. У практиці племінної роботи свинарських підприємств часто застосовують оціночні індекси, через відносну простоту їх побудови та використання. Але це доцільно лише на перших стадіях роботи з популяцією, стадом чи генеалогічною лінією. Для більш глибокого аналізу результатів селекції необхідно впроваджувати селекційні індекси. Оптимальним способом утримання свиней використовувати двостадійне утримання, за якого поросят залишають у приміщеннях для підсисних свиноматок до тримісячного віку, а потім переводять у відгодівельники. Необхідно застосовувати станки, конструкція яких дозволяє з другої декади після опоросу одну з бокових стінок фіксуючого пристрою перемістити до зовнішньої стінки станка, щоб свиноматка мала можливість вільно переміщуватись у станку. Після відлучення поросят свиноматок переводять у групу холостих, а поросят - у спеціальні приміщення для дорощування. Це станкове обладнання ОСМ-120, ОСМ-60, ССД-2, СОС-Ф-35. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.subject селекція свиней ru
dc.subject селекційні ознаки ru
dc.subject велика біла порода ru
dc.subject порода дюрок ru
dc.subject породно-лінійна гібридизація ru
dc.subject селекційні ознаки ru
dc.subject системи і способи утримання виней ru
dc.subject двостадійне утримання ru
dc.subject станкове обладнання ru
dc.subject альтернативні варіанти утримання ru
dc.subject Кафедра технології виробництва продукції тваринництва ru
dc.title ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ В УМОВАХ СВИНАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВОРОНЦОВСЬКЕ» ru
dc.title.alternative АУКОВО-ІНФОРМАЦІЙНИЙ ВІСНИК ВИПУСК – 12 ЗБІРНИК ІНФОРМАЦІЙНИ Х ПОВІДОМЛЕНЬ, СТАТТ ЕЙ, Д ОПОВІДЕЙ І ТЕЗ НАУКО ВО - ПРАКТИЧНИХ КОНФЕРЕНЦІЙ ВИКЛАДАЧ ІВ, АСПІРАНТІВ, МАГІ СТРІВ, СТУДЕНТІВ ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись