dc.contributor.author |
Кривий, Владислав |
|
dc.contributor.author |
Любенко, Оксана Іванівна |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-20T23:15:06Z |
|
dc.date.available |
2020-03-20T23:15:06Z |
|
dc.date.issued |
2019-11-21 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1275 |
|
dc.description.abstract |
Стратегічним пріоритетом соціального та економічного розвитку вітчизняної економіки в умовах ринкових трансформацій є підвищення рівня продовольчої безпеки держави на основі нарощування виробництва продуктів харчування, підвищення їх якості та збалансованості за поживними елементами, а також забезпечення захисту вітчизняного виробника. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.subject |
економічний розвиток |
ru |
dc.subject |
птахівництво |
ru |
dc.subject |
маркетинг |
ru |
dc.subject |
Кафедра технології виробництва продукції тваринництва |
ru |
dc.title |
ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ РИНКУ ПРОДУКЦІЇ ПТАХІВНИЦТВА В СВІТІ ТА УКРАЇНІ |
ru |
dc.type |
Article |
ru |