dc.contributor.author |
Кривий, Владислав |
|
dc.contributor.author |
Любенко, Оксана Іванівна |
|
dc.contributor.author |
Дєбров, Валерій Васильович |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-20T22:36:21Z |
|
dc.date.available |
2020-03-20T22:36:21Z |
|
dc.date.issued |
2019-03-15 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1273 |
|
dc.description.abstract |
Покращення раціонів птиці за рахунок використання спеціальних сухих
яблучних вичавок замість зерна пшениці й інших зернових – це дещо новий
напрям, над яким варто працювати. Тож перспективним напрямом наукових
досліджень можуть бути використання нетрадиційних кормових засобів у
племінному гусівництві за рахунок удосконалення технологій застосування
ферментних препаратів з урахуванням біологічних особливостей організму
птиці. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.subject |
раціон птиці |
ru |
dc.subject |
добавки |
ru |
dc.subject |
безпека кормів |
ru |
dc.subject |
Збалансована годівля |
ru |
dc.subject |
Кафедра технології виробництва продукції тваринництва |
ru |
dc.title |
ВИКОРИСТАННЯ ВІДХОДІВ ПЛОДООВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ В ГОДІВЛІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПТАХІВ |
ru |
dc.type |
Article |
ru |