Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Кривий, Владислав | |
dc.contributor.author | Любенко, Оксана Іванівна | |
dc.contributor.author | Дєбров, Валерій Васильович | |
dc.date.accessioned | 2020-03-20T22:36:21Z | |
dc.date.available | 2020-03-20T22:36:21Z | |
dc.date.issued | 2019-03-15 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1273 | |
dc.description.abstract | Покращення раціонів птиці за рахунок використання спеціальних сухих яблучних вичавок замість зерна пшениці й інших зернових – це дещо новий напрям, над яким варто працювати. Тож перспективним напрямом наукових досліджень можуть бути використання нетрадиційних кормових засобів у племінному гусівництві за рахунок удосконалення технологій застосування ферментних препаратів з урахуванням біологічних особливостей організму птиці. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.subject | раціон птиці | ru |
dc.subject | добавки | ru |
dc.subject | безпека кормів | ru |
dc.subject | Збалансована годівля | ru |
dc.subject | Кафедра технології виробництва продукції тваринництва | ru |
dc.title | ВИКОРИСТАННЯ ВІДХОДІВ ПЛОДООВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ В ГОДІВЛІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПТАХІВ | ru |
dc.type | Article | ru |