DSpace Repository

Прийоми відбору овець для підвищення відтворювальних якостей

Show simple item record

dc.contributor.author Кривий, Владислав
dc.date.accessioned 2020-03-20T21:17:37Z
dc.date.available 2020-03-20T21:17:37Z
dc.date.issued 2016-09-08
dc.identifier.citation Кривий В.В. Прийоми відбору овець для підвищення відтворювальних якостей / В. В. Кривий // Науково-інформаційний вісник : зб. інформ. повідомлень, статтей, доповідей і тез наук.-практич. конф. викладачів, аспірантів, магістрів, студентів. – Херсон: ХДАУ, ВЦ "Колос", 2016. - Вип.7: Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва південного регіону України: зб. матеріалів всеукраїнської наук.-практич. інтернет-конференції. – С. 34-36
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1267
dc.description.abstract Вівці - єдиний вид сільськогосподарських тварин, які дають найбільш різноманітну продукцію: сировину для легкої промисловості - вовну, овчини, смушки, вовновий жир та високопоживні продукти харчування - м'ясо, молоко, жир. їх особливістю є скоростиглість, невибагливість та універсальність. Проблематикою теми є підвищення чисельності поголів'я овець в Південному регіоні та отримання екологічно чистої продукції вівчарства використовуючи прийоми відбору овець для підвищення їх відтворювальних якостей. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.subject овчина ru
dc.subject смушки ru
dc.subject вівці ru
dc.subject вовна ru
dc.subject відбір ru
dc.subject скоростиглість ru
dc.subject Кафедра технології виробництва продукції тваринництва ru
dc.title Прийоми відбору овець для підвищення відтворювальних якостей ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account