dc.contributor.author |
Кривий, Владислав |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-20T21:17:37Z |
|
dc.date.available |
2020-03-20T21:17:37Z |
|
dc.date.issued |
2016-09-08 |
|
dc.identifier.citation |
Кривий В.В. Прийоми відбору овець для підвищення відтворювальних якостей / В. В. Кривий // Науково-інформаційний вісник : зб. інформ. повідомлень, статтей, доповідей і тез наук.-практич. конф. викладачів, аспірантів, магістрів, студентів. – Херсон: ХДАУ, ВЦ "Колос", 2016. - Вип.7: Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва південного регіону України: зб. матеріалів всеукраїнської наук.-практич. інтернет-конференції. – С. 34-36 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1267 |
|
dc.description.abstract |
Вівці - єдиний вид сільськогосподарських тварин, які дають найбільш різноманітну продукцію: сировину для легкої промисловості - вовну, овчини, смушки, вовновий жир та високопоживні продукти харчування - м'ясо, молоко, жир. їх особливістю є скоростиглість, невибагливість та універсальність. Проблематикою теми є підвищення чисельності поголів'я овець в Південному регіоні та отримання екологічно чистої продукції вівчарства використовуючи прийоми відбору овець для підвищення їх відтворювальних якостей. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.subject |
овчина |
ru |
dc.subject |
смушки |
ru |
dc.subject |
вівці |
ru |
dc.subject |
вовна |
ru |
dc.subject |
відбір |
ru |
dc.subject |
скоростиглість |
ru |
dc.subject |
Кафедра технології виробництва продукції тваринництва |
ru |
dc.title |
Прийоми відбору овець для підвищення відтворювальних якостей |
ru |
dc.type |
Article |
ru |