Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Кривий, Владислав | |
dc.date.accessioned | 2020-03-20T21:17:37Z | |
dc.date.available | 2020-03-20T21:17:37Z | |
dc.date.issued | 2016-09-08 | |
dc.identifier.citation | Кривий В.В. Прийоми відбору овець для підвищення відтворювальних якостей / В. В. Кривий // Науково-інформаційний вісник : зб. інформ. повідомлень, статтей, доповідей і тез наук.-практич. конф. викладачів, аспірантів, магістрів, студентів. – Херсон: ХДАУ, ВЦ "Колос", 2016. - Вип.7: Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва південного регіону України: зб. матеріалів всеукраїнської наук.-практич. інтернет-конференції. – С. 34-36 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1267 | |
dc.description.abstract | Вівці - єдиний вид сільськогосподарських тварин, які дають найбільш різноманітну продукцію: сировину для легкої промисловості - вовну, овчини, смушки, вовновий жир та високопоживні продукти харчування - м'ясо, молоко, жир. їх особливістю є скоростиглість, невибагливість та універсальність. Проблематикою теми є підвищення чисельності поголів'я овець в Південному регіоні та отримання екологічно чистої продукції вівчарства використовуючи прийоми відбору овець для підвищення їх відтворювальних якостей. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.subject | овчина | ru |
dc.subject | смушки | ru |
dc.subject | вівці | ru |
dc.subject | вовна | ru |
dc.subject | відбір | ru |
dc.subject | скоростиглість | ru |
dc.subject | Кафедра технології виробництва продукції тваринництва | ru |
dc.title | Прийоми відбору овець для підвищення відтворювальних якостей | ru |
dc.type | Article | ru |