Репозиторий Dspace

Методичні основи оцінки еколого-економічної ефективності виробництва органічної сільськогосподарської продукції

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.date.accessioned 2020-03-15T12:21:57Z
dc.date.available 2020-03-15T12:21:57Z
dc.date.issued 2018-04-27
dc.identifier.citation Новікова Н. В. Методичні основи оцінки еколого-економічної ефективності виробництва органічної сільськогосподарської продукції / Н. В. Новікова // The international research and practical conference "The development of technical sciences: problems and solutions" (Brno, the Czech Republic, April 27-28, 2018) / Университет Менделя в Брно. - Брно, 2018. - Р. 105-109. ru
dc.identifier.isbn 978-9934-571-36-7
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1205
dc.description.abstract Нині антропогенний тиск на довкілля призводить до порушення цілісності природних комплексів, втрати їх економічних функцій, погіршення стану здоров’я населення, втрат валового продукту. Зменшення цих втрат може бути досягнуто лише шляхом підвищення еколого-економічної ефективності виробництва і вдосконалення його технологічних систем.
dc.language.iso other ru
dc.publisher Mendel University in Brno ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Методичні основи оцінки еколого-економічної ефективності виробництва органічної сільськогосподарської продукції ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись