Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бурак, Валентина | |
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.date.accessioned | 2020-03-15T12:07:21Z | |
dc.date.available | 2020-03-15T12:07:21Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Бурак В. Г. Основні аспекти запобігання перехресному забрудненню молочної продукції відповідно програми ХАССП / В. Г. Бурак, Н. В. Новікова. // Перспективні напрямки наукової думки: зб. наук. праць «ΛΌГOΣ» з матеріалами міжнар. наук.-практ. конф., м. Тернопіль, 18 квітня 2018р. - Обухів: Друкарня «Друкарик» (ФОП Гуляєва В.М.). – 2018. – Т. 6. – С. 37–38 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1204 | |
dc.description.abstract | Під перехресним забрудненням розуміється мікробіологічне забруднення молока та молочних продуктів, яке могло б зробити кінцевий продукт небезпечним. Найбільш поширеною проблемою перехресного забруднення є контакт з технологічним обладнанням, що утримується в неналежному санітарному стані, змішування пастеризованого продукту з сирим або забруднення середовища виробництва. | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ГО «Європейська наукова платформа» | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Основні аспекти запобігання перехресному забрудненню молочної продукції відповідно програми ХАССП | ru |
dc.type | Article | ru |