Репозиторий Dspace

Основні аспекти запобігання перехресному забрудненню молочної продукції відповідно програми ХАССП

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Бурак, Валентина
dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.date.accessioned 2020-03-15T12:07:21Z
dc.date.available 2020-03-15T12:07:21Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Бурак В. Г. Основні аспекти запобігання перехресному забрудненню молочної продукції відповідно програми ХАССП / В. Г. Бурак, Н. В. Новікова. // Перспективні напрямки наукової думки: зб. наук. праць «ΛΌГOΣ» з матеріалами міжнар. наук.-практ. конф., м. Тернопіль, 18 квітня 2018р. - Обухів: Друкарня «Друкарик» (ФОП Гуляєва В.М.). – 2018. – Т. 6. – С. 37–38 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1204
dc.description.abstract Під перехресним забрудненням розуміється мікробіологічне забруднення молока та молочних продуктів, яке могло б зробити кінцевий продукт небезпечним. Найбільш поширеною проблемою перехресного забруднення є контакт з технологічним обладнанням, що утримується в неналежному санітарному стані, змішування пастеризованого продукту з сирим або забруднення середовища виробництва.
dc.language.iso other ru
dc.publisher ГО «Європейська наукова платформа» ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Основні аспекти запобігання перехресному забрудненню молочної продукції відповідно програми ХАССП ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись