dc.contributor.author |
Бурак, Валентина |
|
dc.contributor.author |
Новікова, Наталя |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-15T12:07:21Z |
|
dc.date.available |
2020-03-15T12:07:21Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.citation |
Бурак В. Г. Основні аспекти запобігання перехресному забрудненню молочної продукції відповідно програми ХАССП / В. Г. Бурак, Н. В. Новікова. // Перспективні напрямки наукової думки: зб. наук. праць «ΛΌГOΣ» з матеріалами міжнар. наук.-практ. конф., м. Тернопіль, 18 квітня 2018р. - Обухів: Друкарня «Друкарик» (ФОП Гуляєва В.М.). – 2018. – Т. 6. – С. 37–38 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1204 |
|
dc.description.abstract |
Під перехресним забрудненням розуміється мікробіологічне
забруднення молока та молочних продуктів, яке могло б зробити кінцевий продукт небезпечним. Найбільш поширеною проблемою перехресного забруднення є контакт з технологічним обладнанням, що утримується в
неналежному санітарному стані, змішування пастеризованого продукту з сирим або забруднення середовища виробництва. |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ГО «Європейська наукова платформа» |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Основні аспекти запобігання перехресному забрудненню молочної продукції відповідно програми ХАССП |
ru |
dc.type |
Article |
ru |