Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.contributor.author | Бурак, Валентина | |
dc.date.accessioned | 2020-03-15T12:03:01Z | |
dc.date.available | 2020-03-15T12:03:01Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Новікова Н. В. Гістологічні дослідження м’ясної продукції / Н. В. Новікова, В. Г. Бурак // Перспективні напрямки наукової думки: зб. наук. праць «ΛΌГOΣ» з матеріалами міжнар. наук.-практ. конф., м. Тернопіль, 18 квітня 2018р. - Обухів: Друкарня «Друкарик» (ФОП Гуляєва В.М.). – 2018. – Т. 6. – С. 33–35. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1203 | |
dc.description.abstract | Гістологічні методи дослідження дають можливість оцінити структуру продукту в цілому, виявляти заміну якісної сировини малоцінними добавками, рослинними білками тощо. Крім того, можна диференціювати особливості різних тканинних елементів і клітинних структур. Слід відзначити, що робота з сировиною в харчових продуктах має свої особливості, оскільки, в цьому випадку, дослідженню підлягають матеріали після механічної, термічної та інших видів технологічної обробки. Метод гістологічного аналізу дозволяє досить швидко отримати результати, оцінити якість та реальний склад більшості видів м' ясо продуктів. | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ГО "Європейська наукова платформа" | ru |
dc.subject | лабораторні дослідження | |
dc.subject | м'ясопродукти | |
dc.subject | м'ясні напівфабрикати | |
dc.subject | сировина | |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Гістологічні дослідження м'ясної продукції | ru |
dc.type | Article | ru |