Репозиторий Dspace

Гістологічні дослідження м'ясної продукції

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.contributor.author Бурак, Валентина
dc.date.accessioned 2020-03-15T12:03:01Z
dc.date.available 2020-03-15T12:03:01Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Новікова Н. В. Гістологічні дослідження м’ясної продукції / Н. В. Новікова, В. Г. Бурак // Перспективні напрямки наукової думки: зб. наук. праць «ΛΌГOΣ» з матеріалами міжнар. наук.-практ. конф., м. Тернопіль, 18 квітня 2018р. - Обухів: Друкарня «Друкарик» (ФОП Гуляєва В.М.). – 2018. – Т. 6. – С. 33–35. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1203
dc.description.abstract Гістологічні методи дослідження дають можливість оцінити структуру продукту в цілому, виявляти заміну якісної сировини малоцінними добавками, рослинними білками тощо. Крім того, можна диференціювати особливості різних тканинних елементів і клітинних структур. Слід відзначити, що робота з сировиною в харчових продуктах має свої особливості, оскільки, в цьому випадку, дослідженню підлягають матеріали після механічної, термічної та інших видів технологічної обробки. Метод гістологічного аналізу дозволяє досить швидко отримати результати, оцінити якість та реальний склад більшості видів м' ясо продуктів.
dc.language.iso other ru
dc.publisher ГО "Європейська наукова платформа" ru
dc.subject лабораторні дослідження
dc.subject м'ясопродукти
dc.subject м'ясні напівфабрикати
dc.subject сировина
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Гістологічні дослідження м'ясної продукції ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись