dc.contributor.author |
Валюх, Марія |
|
dc.contributor.author |
Похіл, Кристина |
|
dc.contributor.author |
Новікова, Наталя |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-15T11:49:00Z |
|
dc.date.available |
2020-03-15T11:49:00Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.citation |
Валюх М. Д. Правове забезпечення якості та безпеки продуктів в Україні / М. Д. Валюх, К. Є. Похіл, Н. В. Новікова //Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства : тези доповідей XLI Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2017 рік, присвяченої 100-річчю Національної академії наук України (м. Полтава, 17–18 квітня 2018 року). – Полтава : ПУЕТ, 2018. – С. 334–338. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1202 |
|
dc.description.abstract |
Впровадження систем управління безпекою та якістю
на виробництві, дає можливість визначити відповідальність
виробника за виконання умов забезпечення якості продукції.
Споживач може бути впевнений у відсутності вад і незмінності
технічних характеристик протягом всього терміну виробництва
даного виробу. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Полтавський університет економіки і торгівлі |
ru |
dc.subject |
ІSО 9000 |
|
dc.subject |
система управління якістю |
|
dc.subject |
безпека харчової продукції |
|
dc.subject |
система НАССР |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Правове забезпечення якості та безпеки продуктів в Україні |
ru |
dc.type |
Article |
ru |