DSpace Repository

Правове забезпечення якості та безпеки продуктів в Україні

Show simple item record

dc.contributor.author Валюх, Марія
dc.contributor.author Похіл, Кристина
dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.date.accessioned 2020-03-15T11:49:00Z
dc.date.available 2020-03-15T11:49:00Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Валюх М. Д. Правове забезпечення якості та безпеки продуктів в Україні / М. Д. Валюх, К. Є. Похіл, Н. В. Новікова //Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства : тези доповідей XLI Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2017 рік, присвяченої 100-річчю Національної академії наук України (м. Полтава, 17–18 квітня 2018 року). – Полтава : ПУЕТ, 2018. – С. 334–338. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1202
dc.description.abstract Впровадження систем управління безпекою та якістю на виробництві, дає можливість визначити відповідальність виробника за виконання умов забезпечення якості продукції. Споживач може бути впевнений у відсутності вад і незмінності технічних характеристик протягом всього терміну виробництва даного виробу. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Полтавський університет економіки і торгівлі ru
dc.subject ІSО 9000
dc.subject система управління якістю
dc.subject безпека харчової продукції
dc.subject система НАССР ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Правове забезпечення якості та безпеки продуктів в Україні ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account