Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Валюх, Марія | |
dc.contributor.author | Похіл, Кристина | |
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.date.accessioned | 2020-03-15T11:49:00Z | |
dc.date.available | 2020-03-15T11:49:00Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Валюх М. Д. Правове забезпечення якості та безпеки продуктів в Україні / М. Д. Валюх, К. Є. Похіл, Н. В. Новікова //Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства : тези доповідей XLI Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2017 рік, присвяченої 100-річчю Національної академії наук України (м. Полтава, 17–18 квітня 2018 року). – Полтава : ПУЕТ, 2018. – С. 334–338. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1202 | |
dc.description.abstract | Впровадження систем управління безпекою та якістю на виробництві, дає можливість визначити відповідальність виробника за виконання умов забезпечення якості продукції. Споживач може бути впевнений у відсутності вад і незмінності технічних характеристик протягом всього терміну виробництва даного виробу. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Полтавський університет економіки і торгівлі | ru |
dc.subject | ІSО 9000 | |
dc.subject | система управління якістю | |
dc.subject | безпека харчової продукції | |
dc.subject | система НАССР | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Правове забезпечення якості та безпеки продуктів в Україні | ru |
dc.type | Article | ru |