DSpace Repository

Виробництво комбінованих м’ясопродуктів з підвищеною харчовою цінністю

Show simple item record

dc.contributor.author Бурак, Валентина
dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.date.accessioned 2020-03-15T11:24:13Z
dc.date.available 2020-03-15T11:24:13Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Бурак В. Г. Виробництво комбінованих м’ясопродуктів з підвищеною харчовою цінністю / В. Г. Бурак, Н. В. Новікова // Матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених «Актуальні проблеми наук про життя та природокористування». – Київ: НУБіП, 2018. – Вип.1. – С. 27–28. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1200
dc.description.abstract Виробництво комбінованих м’ясопродуктів на основі м’яса та білкових препаратів, одержаних з різних сировинних джерел, передбачає взаємозбагачення їх складу, поєднання функціонально-технологічних властивостей, підвищення біологічної цінності, покращання органолептичних показників готової продукції, зниження її собівартості. До комбінованих м’ясних продуктів можна віднести ті, в рецептуру яких включено соєву та іншу сировину. Їх особливістю є підвищена харчова та біологічна цінність порівняно з традиційними аналогічними м’ясними виробами. Метою роботи є наукове обґрунтування і розробка рецептури ковбасних виробів з використанням соєво-білково-жирового збагачувача (СБЖЗ), що забезпечує підвищення їх споживних властивостей і якості. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Національний університет біоресурсів і природокористування України ru
dc.subject соєво-білково-жировий збагачувач
dc.subject споживні властивості
dc.subject оптимізація рецептури
dc.subject харчова цінність
dc.subject якість
dc.subject варені ковбасні вироби ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Виробництво комбінованих м’ясопродуктів з підвищеною харчовою цінністю ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account