dc.contributor.author |
Валюх, Марія |
|
dc.contributor.author |
Новікова, Наталя |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-15T10:24:01Z |
|
dc.date.available |
2020-03-15T10:24:01Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.citation |
Валюх М. Д. Аналіз основних небезпечних чинників згідно концепції ХАССП при виробництві харчової продукції / М. Д. Валюх, Н. В. Новікова // Актуальні питання сьогодення: матеріали Міжнародноїнауково-практичної конференції 20 березня 2018 року у м. Вінниця: зб. наук. праць «ΛΌГOΣ» /ГО «Європейська наукова платформа» – Обухів: Друкарня «Друкарик» (ФОП Гуляєва В.М.), 2018. – Т.7. – С. 56–58 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1198 |
|
dc.description.abstract |
Проблема безпеки продуктів харчування носить глобальний
характер. Інтенсифікація сільськогосподарського виробництва, збільшення автотранспорту, погіршення екологічної обстановки, Чорнобильська катастрофа призводять до збільшення контамінації у продуктах харчування сторонніх і шкідливих для організму людини хімічних сполук. Наявність в харчових продуктах забруднюючих речовин, що не мають харчової і біологічної цінності, загрожує здоров’ю людини. Природно, що ця проблема, яка стосується як традиційних, так і нових продуктів харчування, стала особливо гострою нині. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ГО «Європейська наукова платформа» |
ru |
dc.subject |
безпека продуктів харчування |
|
dc.subject |
безпечності харчової продукції |
|
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Аналіз основних небезпечних чинників згідно концепції ХАССП при виробництві харчової продукції |
ru |
dc.type |
Article |
ru |