DSpace Repository

Аналіз основних небезпечних чинників згідно концепції ХАССП при виробництві харчової продукції

Show simple item record

dc.contributor.author Валюх, Марія
dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.date.accessioned 2020-03-15T10:24:01Z
dc.date.available 2020-03-15T10:24:01Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Валюх М. Д. Аналіз основних небезпечних чинників згідно концепції ХАССП при виробництві харчової продукції / М. Д. Валюх, Н. В. Новікова // Актуальні питання сьогодення: матеріали Міжнародноїнауково-практичної конференції 20 березня 2018 року у м. Вінниця: зб. наук. праць «ΛΌГOΣ» /ГО «Європейська наукова платформа» – Обухів: Друкарня «Друкарик» (ФОП Гуляєва В.М.), 2018. – Т.7. – С. 56–58 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1198
dc.description.abstract Проблема безпеки продуктів харчування носить глобальний характер. Інтенсифікація сільськогосподарського виробництва, збільшення автотранспорту, погіршення екологічної обстановки, Чорнобильська катастрофа призводять до збільшення контамінації у продуктах харчування сторонніх і шкідливих для організму людини хімічних сполук. Наявність в харчових продуктах забруднюючих речовин, що не мають харчової і біологічної цінності, загрожує здоров’ю людини. Природно, що ця проблема, яка стосується як традиційних, так і нових продуктів харчування, стала особливо гострою нині. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ГО «Європейська наукова платформа» ru
dc.subject безпека продуктів харчування
dc.subject безпечності харчової продукції
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Аналіз основних небезпечних чинників згідно концепції ХАССП при виробництві харчової продукції ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account