Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Валюх, Марія | |
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.date.accessioned | 2020-03-15T10:24:01Z | |
dc.date.available | 2020-03-15T10:24:01Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Валюх М. Д. Аналіз основних небезпечних чинників згідно концепції ХАССП при виробництві харчової продукції / М. Д. Валюх, Н. В. Новікова // Актуальні питання сьогодення: матеріали Міжнародноїнауково-практичної конференції 20 березня 2018 року у м. Вінниця: зб. наук. праць «ΛΌГOΣ» /ГО «Європейська наукова платформа» – Обухів: Друкарня «Друкарик» (ФОП Гуляєва В.М.), 2018. – Т.7. – С. 56–58 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1198 | |
dc.description.abstract | Проблема безпеки продуктів харчування носить глобальний характер. Інтенсифікація сільськогосподарського виробництва, збільшення автотранспорту, погіршення екологічної обстановки, Чорнобильська катастрофа призводять до збільшення контамінації у продуктах харчування сторонніх і шкідливих для організму людини хімічних сполук. Наявність в харчових продуктах забруднюючих речовин, що не мають харчової і біологічної цінності, загрожує здоров’ю людини. Природно, що ця проблема, яка стосується як традиційних, так і нових продуктів харчування, стала особливо гострою нині. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ГО «Європейська наукова платформа» | ru |
dc.subject | безпека продуктів харчування | |
dc.subject | безпечності харчової продукції | |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Аналіз основних небезпечних чинників згідно концепції ХАССП при виробництві харчової продукції | ru |
dc.type | Article | ru |