dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина |
|
dc.contributor.author |
Новікова, Наталя |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-15T09:50:00Z |
|
dc.date.available |
2020-03-15T09:50:00Z |
|
dc.date.issued |
2018-06-01 |
|
dc.identifier.citation |
Ряполова І. О. Аналіз біологічних ризиків під час первинної переробки яловичини / І. О. Ряполова, Н. В. Новікова // Innovative approaches to the development of science: materials of international scientific and practical conference June 1, 2018 in Dublin, Ireland / ed. for the production Holdenblat M.A., NGO «European scientific platform». - 2018. - Part 2. - P. 86–90 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1195 |
|
dc.description.abstract |
Визначені точки контролю та проведено аналіз біологічних ризиків під час забою бичків. Проведено оцінку ризиків мікробіологічної безпеки продуктів забою – яловичих туш, повітря, води, змивів з робочої поверхні столу, інструментів забою в умовах забійного пункту господарства. Аналіз досліджень показав, що ефективний контроль якості яловичих туш в процесі первинної переробки в умовах забійного пункту господарства необхідно базувати на прогнозуванні, ідентифікації небезпечних чинників та управлінні ризиками. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
NGO «European scientific platform» |
ru |
dc.subject |
control system |
en |
dc.subject |
dangerous factors |
en |
dc.subject |
critical control points |
en |
dc.subject |
система контролю |
ru |
dc.subject |
небезпечні чинники |
ru |
dc.subject |
критичні точки контролю |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Аналіз біологічних ризиків під час первинної переробки яловичини |
ru |
dc.title.alternative |
Analysis of biological risks at the primary processing of yalovychyny |
ru |