Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.date.accessioned | 2020-03-15T09:50:00Z | |
dc.date.available | 2020-03-15T09:50:00Z | |
dc.date.issued | 2018-06-01 | |
dc.identifier.citation | Ряполова І. О. Аналіз біологічних ризиків під час первинної переробки яловичини / І. О. Ряполова, Н. В. Новікова // Innovative approaches to the development of science: materials of international scientific and practical conference June 1, 2018 in Dublin, Ireland / ed. for the production Holdenblat M.A., NGO «European scientific platform». - 2018. - Part 2. - P. 86–90 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1195 | |
dc.description.abstract | Визначені точки контролю та проведено аналіз біологічних ризиків під час забою бичків. Проведено оцінку ризиків мікробіологічної безпеки продуктів забою – яловичих туш, повітря, води, змивів з робочої поверхні столу, інструментів забою в умовах забійного пункту господарства. Аналіз досліджень показав, що ефективний контроль якості яловичих туш в процесі первинної переробки в умовах забійного пункту господарства необхідно базувати на прогнозуванні, ідентифікації небезпечних чинників та управлінні ризиками. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | NGO «European scientific platform» | ru |
dc.subject | control system | en |
dc.subject | dangerous factors | en |
dc.subject | critical control points | en |
dc.subject | система контролю | ru |
dc.subject | небезпечні чинники | ru |
dc.subject | критичні точки контролю | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Аналіз біологічних ризиків під час первинної переробки яловичини | ru |
dc.title.alternative | Analysis of biological risks at the primary processing of yalovychyny | ru |