00 DSpace/Manakin Repository

Аналіз біологічних ризиків під час первинної переробки яловичини

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.date.accessioned 2020-03-15T09:50:00Z
dc.date.available 2020-03-15T09:50:00Z
dc.date.issued 2018-06-01
dc.identifier.citation Ряполова І. О. Аналіз біологічних ризиків під час первинної переробки яловичини / І. О. Ряполова, Н. В. Новікова // Innovative approaches to the development of science: materials of international scientific and practical conference June 1, 2018 in Dublin, Ireland / ed. for the production Holdenblat M.A., NGO «European scientific platform». - 2018. - Part 2. - P. 86–90 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1195
dc.description.abstract Визначені точки контролю та проведено аналіз біологічних ризиків під час забою бичків. Проведено оцінку ризиків мікробіологічної безпеки продуктів забою – яловичих туш, повітря, води, змивів з робочої поверхні столу, інструментів забою в умовах забійного пункту господарства. Аналіз досліджень показав, що ефективний контроль якості яловичих туш в процесі первинної переробки в умовах забійного пункту господарства необхідно базувати на прогнозуванні, ідентифікації небезпечних чинників та управлінні ризиками. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher NGO «European scientific platform» ru
dc.subject control system en
dc.subject dangerous factors en
dc.subject critical control points en
dc.subject система контролю ru
dc.subject небезпечні чинники ru
dc.subject критичні точки контролю ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Аналіз біологічних ризиків під час первинної переробки яловичини ru
dc.title.alternative Analysis of biological risks at the primary processing of yalovychyny ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу