dc.contributor.author |
Шинкарук, Марія |
|
dc.contributor.author |
Воєвода, Надія |
|
dc.contributor.author |
Резніченко, Артем |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-15T09:07:39Z |
|
dc.date.available |
2020-03-15T09:07:39Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Шинкарук М.В. Використання інноваційних технологій на «Виноробному господарстві князя П. М. Трубецького» / М.В. Шинкарук, Н.В. Воєвода, А.В. Резніченко// Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі» (28-29 квітня 2019 р.) – Херсон: ХДАУ, ВЦ «Колос». – 2019. – С. 8-11 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1193 |
|
dc.description.abstract |
Велика кількість підприємців скористалися природними багатствами нашої країни, для того щоб створити потужні підприємства для виготовлення вина. Одним із прикладів є підвали князя Трубецького. Завдяки інноваційним технологіям, які забезпечують первинну якість продукту, а також великим фінансовим інвестиціям, виноробне господарства князя Трубецького має одне із провідних місць на ринку України. Майже всі сорти відбірного марочного вина цінуються за кордоном.
Розглянемо деякі аспекти,які забезпечують провідне місце цього підприємства на українському ринку. |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ “Херсонський державний аграрний університет” |
ru |
dc.subject |
виробництво вина |
ru |
dc.subject |
виноград |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Використання інноваційних технологій на «Виноробному господарстві князя П. М. Трубецького» |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |