Репозиторий Dspace

Використання інноваційних технологій на «Виноробному господарстві князя П. М. Трубецького»

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Шинкарук, Марія
dc.contributor.author Воєвода, Надія
dc.contributor.author Резніченко, Артем
dc.date.accessioned 2020-03-15T09:07:39Z
dc.date.available 2020-03-15T09:07:39Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Шинкарук М.В. Використання інноваційних технологій на «Виноробному господарстві князя П. М. Трубецького» / М.В. Шинкарук, Н.В. Воєвода, А.В. Резніченко// Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі» (28-29 квітня 2019 р.) – Херсон: ХДАУ, ВЦ «Колос». – 2019. – С. 8-11 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1193
dc.description.abstract Велика кількість підприємців скористалися природними багатствами нашої країни, для того щоб створити потужні підприємства для виготовлення вина. Одним із прикладів є підвали князя Трубецького. Завдяки інноваційним технологіям, які забезпечують первинну якість продукту, а також великим фінансовим інвестиціям, виноробне господарства князя Трубецького має одне із провідних місць на ринку України. Майже всі сорти відбірного марочного вина цінуються за кордоном. Розглянемо деякі аспекти,які забезпечують провідне місце цього підприємства на українському ринку. ru
dc.publisher ДВНЗ “Херсонський державний аграрний університет” ru
dc.subject виробництво вина ru
dc.subject виноград ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Використання інноваційних технологій на «Виноробному господарстві князя П. М. Трубецького» ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись