dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина |
|
dc.contributor.author |
Воєвода, Надія |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-15T08:49:49Z |
|
dc.date.available |
2020-03-15T08:49:49Z |
|
dc.date.issued |
2019-12-06 |
|
dc.identifier.citation |
Ряполова І.О. Аналіз мікробіологічних ризиків під час технологічного процесу виробництва ковбас / І.О. Ряполова, Н.В. Воєвода // Наука та інновації - 2019: теорія, методологія та практика: матеріали міжнародної наукової конференції (6 грудня 2019 р.). – Запоріжжя : МЦНД, 2019. - Т.2. – С. 51-52 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1190 |
|
dc.description.abstract |
Бажання мінімізувати ризики та контролювати безпечність харчових продуктів призвело до створення та розробки різних концепцій управління безпечністю. Завдання цих концепцій полягають перш за все у зниженні ризику виробництва небезпечного продукту та у гарантуванні як виробникам так і споживачам того, що розміщена на ринку харчова продукція є безпечною та високої якості. |
ru |
dc.publisher |
Міжнародний центр наукових досліджень |
ru |
dc.subject |
НАССР |
en |
dc.subject |
контроль технологічних процесів |
en |
dc.subject |
безпечність харчових продуктів |
ru |
dc.subject |
мікробіологічний контроль |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Аналіз мікробіологічних ризиків під час технологічного процесу виробництва ковбас |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |