DSpace Repository

Аналіз мікробіологічних ризиків під час технологічного процесу виробництва ковбас

Show simple item record

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Воєвода, Надія
dc.date.accessioned 2020-03-15T08:49:49Z
dc.date.available 2020-03-15T08:49:49Z
dc.date.issued 2019-12-06
dc.identifier.citation Ряполова І.О. Аналіз мікробіологічних ризиків під час технологічного процесу виробництва ковбас / І.О. Ряполова, Н.В. Воєвода // Наука та інновації - 2019: теорія, методологія та практика: матеріали міжнародної наукової конференції (6 грудня 2019 р.). – Запоріжжя : МЦНД, 2019. - Т.2. – С. 51-52 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1190
dc.description.abstract Бажання мінімізувати ризики та контролювати безпечність харчових продуктів призвело до створення та розробки різних концепцій управління безпечністю. Завдання цих концепцій полягають перш за все у зниженні ризику виробництва небезпечного продукту та у гарантуванні як виробникам так і споживачам того, що розміщена на ринку харчова продукція є безпечною та високої якості. ru
dc.publisher Міжнародний центр наукових досліджень ru
dc.subject НАССР en
dc.subject контроль технологічних процесів en
dc.subject безпечність харчових продуктів ru
dc.subject мікробіологічний контроль ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Аналіз мікробіологічних ризиків під час технологічного процесу виробництва ковбас ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account