Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.contributor.author | Воєвода, Надія | |
dc.date.accessioned | 2020-03-15T08:49:49Z | |
dc.date.available | 2020-03-15T08:49:49Z | |
dc.date.issued | 2019-12-06 | |
dc.identifier.citation | Ряполова І.О. Аналіз мікробіологічних ризиків під час технологічного процесу виробництва ковбас / І.О. Ряполова, Н.В. Воєвода // Наука та інновації - 2019: теорія, методологія та практика: матеріали міжнародної наукової конференції (6 грудня 2019 р.). – Запоріжжя : МЦНД, 2019. - Т.2. – С. 51-52 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1190 | |
dc.description.abstract | Бажання мінімізувати ризики та контролювати безпечність харчових продуктів призвело до створення та розробки різних концепцій управління безпечністю. Завдання цих концепцій полягають перш за все у зниженні ризику виробництва небезпечного продукту та у гарантуванні як виробникам так і споживачам того, що розміщена на ринку харчова продукція є безпечною та високої якості. | ru |
dc.publisher | Міжнародний центр наукових досліджень | ru |
dc.subject | НАССР | en |
dc.subject | контроль технологічних процесів | en |
dc.subject | безпечність харчових продуктів | ru |
dc.subject | мікробіологічний контроль | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Аналіз мікробіологічних ризиків під час технологічного процесу виробництва ковбас | ru |
dc.type | Thesis | ru |