DSpace Repository

Обґрунтування застосування рослин ендеміків Півдня України у харчовій промисловості

Show simple item record

dc.contributor.author Воєвода, Надія
dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.date.accessioned 2020-03-15T08:43:25Z
dc.date.available 2020-03-15T08:43:25Z
dc.date.issued 2019-12-06
dc.identifier.citation Воєвода Н.В. Обґрунтування застосування рослин ендеміків півдня України у харчовій промисловості / Н. В. Воєвода, І. О. Ряполова //Наука та інновації - 2019: теорія, методологія та практика: матеріали міжнародної наукової конференції (6 грудня 2019 р.). – Запоріжжя : МЦНД, 2019. - Т.2. – С. 126-127 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1189
dc.description.abstract Тенденції розвитку харчової промисловості спонукає виробників виготовляти нові конкурентоспроможні продукти харчування, зокрема оздоровчого чи функціонального спрямування. Результатом може стати продукція з вмістом екстрактів, витяжок чи сухих речовин рослин ендеміків. Вони мають на меті вплинути не тільки на технологічні властивості при виробництві завдяки компонентам у їх складі, а й мати позитивне відображення в оздоровленні різних вікових груп населення. ru
dc.publisher Міжнародний центр наукових досліджень ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Обґрунтування застосування рослин ендеміків Півдня України у харчовій промисловості ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account