dc.contributor.author |
Воєвода, Надія |
|
dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-15T08:43:25Z |
|
dc.date.available |
2020-03-15T08:43:25Z |
|
dc.date.issued |
2019-12-06 |
|
dc.identifier.citation |
Воєвода Н.В. Обґрунтування застосування рослин ендеміків півдня України у харчовій промисловості / Н. В. Воєвода, І. О. Ряполова //Наука та інновації - 2019: теорія, методологія та практика: матеріали міжнародної наукової конференції (6 грудня 2019 р.). – Запоріжжя : МЦНД, 2019. - Т.2. – С. 126-127 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1189 |
|
dc.description.abstract |
Тенденції розвитку харчової промисловості спонукає виробників виготовляти нові конкурентоспроможні продукти харчування, зокрема оздоровчого чи функціонального спрямування. Результатом може стати продукція з вмістом екстрактів, витяжок чи сухих речовин рослин ендеміків. Вони мають на меті вплинути не тільки на технологічні властивості при виробництві завдяки компонентам у їх складі, а й мати позитивне відображення в оздоровленні різних вікових груп населення. |
ru |
dc.publisher |
Міжнародний центр наукових досліджень |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Обґрунтування застосування рослин ендеміків Півдня України у харчовій промисловості |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |