Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Воєвода, Надія | |
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.date.accessioned | 2020-03-15T08:43:25Z | |
dc.date.available | 2020-03-15T08:43:25Z | |
dc.date.issued | 2019-12-06 | |
dc.identifier.citation | Воєвода Н.В. Обґрунтування застосування рослин ендеміків півдня України у харчовій промисловості / Н. В. Воєвода, І. О. Ряполова //Наука та інновації - 2019: теорія, методологія та практика: матеріали міжнародної наукової конференції (6 грудня 2019 р.). – Запоріжжя : МЦНД, 2019. - Т.2. – С. 126-127 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1189 | |
dc.description.abstract | Тенденції розвитку харчової промисловості спонукає виробників виготовляти нові конкурентоспроможні продукти харчування, зокрема оздоровчого чи функціонального спрямування. Результатом може стати продукція з вмістом екстрактів, витяжок чи сухих речовин рослин ендеміків. Вони мають на меті вплинути не тільки на технологічні властивості при виробництві завдяки компонентам у їх складі, а й мати позитивне відображення в оздоровленні різних вікових груп населення. | ru |
dc.publisher | Міжнародний центр наукових досліджень | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Обґрунтування застосування рослин ендеміків Півдня України у харчовій промисловості | ru |
dc.type | Thesis | ru |